Flygdagar på Malmen

Dag 1 den 26/8 2016

Från hemmet far vi till Hätte camping i Tranås där vi övernattade i härligt varmt väder. Vi satt länge under markisen på kvällen och njöt!

Dag 2 den 27/8 2016

Dagens etapp gick via ett besök på Vikbolandet, kyrkogård i Norrköping och Linköping, upp till våra goda vänner E&G vid Vättern. En som vanligt trevlig kväll med god mat och så.

Dag 3 den 28/8 2016

Detta blev en vilodag för Gulliwer eftersom herrarna hade ett besök på Försvarsmaktens flygdagar på Malmen på programmet. Mycket buller och fantastisk show med mängder av flygplan från många olika länder. Kvällen avslutades givetvis med god mat och mycket prat.

Dag 4 den 29/8 2016

Avresa från E&G mot Movänta camping igen. På vägen besökte vi ”Ljusboden i Hult” där det fanns mycket att titta på och köpa! På campingen var det tämligen tomt eftersom säsongen närmade sig sitt slut för dears del.

Dag 5 den 30/8 2016

Hemresa via Vetlanda, Sävsjö, Ljungby och väg 25. Väl hemma hade ett sedvanligt besök i trädgården av en älgko och hennes kalv/kalvar för att inta äpplen och äppleträdsblad skett. När Gulliwer är borta dansar älgarna…..